Общи условия

0 / 5 (0 гласа)

Уважаеми клиенти,

Настоящите общи условия  са предназначени за регулиране на отношенията между „БРЮЛ" ЕООД наричан за кратко ТЪРГОВЕЦ, чрез електронната му платформа elmarparfum.bg, наричана за кратко САЙТ и ползвателите му, наричани за кратко КЛИЕНТИ.

Търговецът си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените ще бъдат оповестявани  в Сайта.

1. ПРОДУКТИ И ЦЕНИ

Всички продукти в Сайта са оригинални, с доказан произход и сертификат.

Всички цени в Сайта са с включен ДДС.

2. РЕГИСТРАЦИЯ

Сайтът не изисква предварителна регистрация.

Преди да бъде изпратена поръчката има стъпка, в която трябва да бъдат попълнени коректно всички Ваши данни на кирилица, с изключение на имейла.

3. ПОРЪЧКА

Поръчки и доставки се изпълняват само на територията на Република България.

Поръчка, направена през Сайта е доказателство, че сте наши клиенти.

След като Клиентът добави продукт/и в количката, с натискане на бутона Поръчай, Сайтът ще изиска от него да попълни личните си данни – имена, телефон, имейл, както и точен адрес за доставка.

Следващата стъпка дава възможност на Клиента да избере как ще плати – с наложен платеж, или по банков път.

Последната стъпка е натискакане на бутона Поръчай сега, с която заявката на Клиента е изпратена.

При успешно направена поръчка, Клиентът получава потвърждение чрез писмо на посочения от него имейл адрес. В потвърждението се посочва поръчаният продукт, номерът на поръчката, датата и часът, в който е направена поръчката.

След проверка на поръчката, тя ще бъде съгласувана с Клиента по телефона и той ще бъде уведомен за точната дата на доставка.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и телефон при подаване на заявката, Сайтът не носи отговорност и не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

В случай, че поръчаният продукт не е в наличност, Клиентът ще бъде уведомен своевременно на посочения от него телефон.

Всякакви корекции по направена поръчка са възможни, стига да не е изпратена към Клиента.

4. ДОСТАВКА

За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.

Цената на доставката за цяла България е 4.50 лв. до офис на Еконт и 5.50 лв. до врата на Клиента

Срокът за доставка е от 3-5 работни дни.

Поръчки направени след 16ч. се обработват на следващия работен ден.

ВАЖНО: Клиентът е задължен да провери пратката си в момента на получаването и в присъствието на куриера, който я доставя. В случай, че се установи повреда или несъответствие, куриерът попълва двустранен протокол.

Сайтът не носи отговорност в случай, че Клиентът не е проверил изрядността на пратката в присъствието на куриера и в последствие се установи, че тя е нарушена.

5. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ       

- Пощенски паричен превод в момента на доставката на стока – Нашите логистични партньори „Еконт експрес” ООД са лицензирани да извършват пощенски парични преводи на територията на Република България. Клиентът заплаща крайната цена на поръчката на куриера на фирма „Еконт експрес” ООД. От своя страна куриерът предава на Клиента стоката и документ за платената сума – разписка за пощенски паричен превод. Тази разписка напълно замества фискалната касова бележка и ако Клиентът желае,  може да се окомплектова с фактура, издадена от БРЮЛ ЕООД. Фактура се издава и изпраща на подаден от Клиента електронен адрес, след заплащане на сумата на куриера.

Цитат от НАРЕДБА № Н-18 от 13 декември 2006 г., Чл. 3, Ал. 1:

(Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. изцяло, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от фискално устройство (ФУ), освен когато плащането се извършва чрез кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

- Банков превод - плащането се извършва чрез банков трансфер по сметката на Търговеца, като в основанието за плащане се посочва номера на поръчката.

След извършване на плащането, Клиентът трябва да изпрати имейл на office@elmarparfum.bg с номера или сканирано копие на транзакцията.

Банкови детайли:

БРЮЛ ЕООД

BG53UNCR70001522276667

УниКредит Булбанк АД

6. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Заявка за връщане на закупен продукт може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.

Клиентът трябва да уведоми предварително Търговеца на посочения електронен адрес.

При липса на предварително уведомление за връщане на стока, Търговецът запазва правото си да откаже рекламация.

Стоката се връща до посочен от Търговеца адрес, като разходите по доставката се покриват от клиента.

Възстановяване на сумата се извършава по банков път, след като продукта бъде върнат с всички придружаващи го документи - стокова разписка, касова бележка или фактура, и само при условие, че е в оригиналната си опаковка, с ненарушена цялост (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други) , в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, ще бъде предоставена частична компенсация.

Търговецът се задължава да възстанови на Клиента стойността на закупения продукт в рамките на 20 календарни дни, считано от датата, на която е получена пратката на адреса на Търговеца, чрез банков превод, като за целта Клиентът посочва необходимите данни – IBAN, BIC, име на титуляра на сметката.

7. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Търговецът се задължава да защитава предоставената в Сайта информация от всеки Клиент. Личните данни няма да бъдат предоставяни на трети страни, освен на куриерската фирма. Тяхната достоверност се проверява за да може поръчката да бъде приключена коректно.

8. ДРУГИ УСЛОВИЯ

Клиентът няма право да нарушава общоустановените правила за общуване и комуникация, да извършава злонамерени действия, нарушаващи или увреждащи правата или интересите на Сайта, както и на трети лица.

Клиентът е длъжен да спазва българското законодателство, настоящите общи условия и интернет етиката.

Използването на този Сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте Сайта!

„БРЮЛ” ЕООД  Ви желае приятно пазаруване!

 

 

 

 

Коментари


Моля въведете име

Моля въведете валиден е-mail!